SEGRE

ELECCIONES

Batet assenyala el PP per insultar i Sánchez veu igual Vox que Fuerza Nueva

Mínguez i Batet, ahir, amb altres membres del PSC, a Lleida.

Mínguez i Batet, ahir, amb altres membres del PSC, a Lleida.PSC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cap de cartell dels socialistes per Barcelona el 28-A, Meritxell Batet, va acusar ahir el PP de “no tenir propostes polítiques” i de dedicar-se “únicament a insultar”. En aquest sentit, durant un acte de campanya a Lleida, la també ministra de Política Territorial va reivindicar la “convivència” i el “consens” com a eixos de l’Executiu socialista de Pedro Sánchez. “Sánchez és el president de la convivència”, va manifestar, i va posar èmfasi que “necessitem gent com la candidata per Lleida, Montse Mínguez, que sap què és una administració i la feina que hi ha darrere”. Per la seua banda, Sánchez, de campanya a les Canàries, va comparar Vox amb Fuerza Nueva: “Però què té de nou el partit d’Abascal si Blas Piñar ja hi era a la transició?”, es va preguntar.

En un altre ordre de coses, la polèmica desencadenada per l’agència de viatges fictícia oberta pel PP per criticar els viatges de Pedro Sánchez amb l’avió oficial de la presidència del Govern va viure ahir una nova entrega amb les paraules del secretari d’Organització dels socialistes, José Luis Ábalos, que va titllar de “miserables” els populars per utilitzar la imatge de les filles de

Sánchez

. “A la família i als menors se’ls respecta”, va assenyalar. De la mateixa manera, el president extremeny, Guillermo Fernández Vara, va dir que el tema de “Falcon Viajes sona a antic”.

tracking