SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA

Reduït un home amb problemes mentals atrinxerat a Barcelona

Al cap 17 hores tancat, els Mossos van irrompre al pis, al carrer Rosselló, i el van immobilitzar amb una Taser || Amenaçava de lesionar-se amb una arma simulada

Dispositiu d’emergències al carrer Rosselló de Barcelona, dissabte a la tarda.

Dispositiu d’emergències al carrer Rosselló de Barcelona, dissabte a la tarda.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van aconseguir reduir ahir després de disset hores un home que, des de les dos del migdia de dissabte, es trobava atrinxerat al seu domicili, situat a la tercera planta del número 217 del carrer Rosselló de Barcelona. L’individu, amb problemes mentals i que es trobava amb la seua dona a l’interior de l’immoble, amenaçava d’autolesionar-se amb una arma que va resultar ser simulada.

Segons fonts de la policia catalana, l’home va haver de ser reduït amb una pistola Taser a primera hora d’ahir, quan els agents van irrompre a la casa després d’una matinada de negociacions infructuoses. Fins i tot s’havien desplaçat familiars de l’home al lloc dels fets per intetnar mediar-hi, tot i que els esforços van ser debades. Els Mossos van acordonar la zona durant hores i, cap a la mitjanit, tècnics de Gas Natural van tallar el subministrament a l’immoble per evitar que l’home tingués ocasió de fer volar pels aires l’edifici.

L’home va ser traslladat a la unitat de psiquiatria de l’Hospital Clínic després de ser reduït pels Mossos

Després de produir-se la intervenció, l’individu va ser traslladat a la unitat de psiquiatria de l’Hospital Clínic de la capital catalana. Així mateix, la dona va ser evacuada a l’Hospital de Sant Pau per sotmetre-la a una valoració, segons van informar des del Sistema d’Emergències Mèdiques. No obstant, durant l’operatiu, no va resultar cap persona ferida.

A part dels Mossos d’Esquadra, també van intervenir unitats dels Bombers de Barcelona, de la Guàrdia Urbana i del SEM. En paral·lel, alguns veïns de l’edifici van ser desallotjats com a mesura preventiva. Segons van informar fonts de l’ajuntament de Barcelona, tres d’ells, tots adults, van passar la nit al Centre d’Urgència i Emergències Socials de la capital catalana.

En un altre ordre de coses, agents de la Policia Nacional van detenir ahir a Alacant un home de cinquanta-vuit anys acusat d’haver disparat des del balcó de casa contra cinc veïns amb un rifle d’aire comprimit a causa de la “mala relació” que mantenia amb ells per un plet. La investigació es va iniciar arran de la denúncia que van interposar alguns dels veïns víctimes de trets procedents d’un rifle d’aire comprimit.

A partir d’aquestes denúncies, van descobrir que un dels residents a l’edifici mantenia males relacions amb la resta dels veïns. Quan van entrar a casa seua, van trobar l’arma i munició.

tracking