SEGRE

PARTITS DECLARACIONS

Casado creu que si Sánchez segueix a Moncloa acceptarà l'autodeterminació

Elena Nevado, José Antonio Monago i Pablo Casado.

Elena Nevado, José Antonio Monago i Pablo Casado.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder del PP, Pablo Casado, està convençut que si Pedro Sánchez segueix al Palau de la Moncloa després de les eleccions generals del 28 d’abril acabarà acceptant la via del referèndum com va pronosticar aquest dijous el candidat de JxCat al Congrés, Jordi Sànchez.

A més, va expressar la seua “preocupació” per les exigències dels independentistes perquè, segons va dir, tots asseguren que els donarà el que demanen.

En una intervenció a Càceres, al costat del candidat del PP a la Presidència d’Extremadura, José Antonio Monago, Casado va recordar les ofertes a Pedro Sánchez que en els últims dies han realitzat altres candidats d’ERC i JxCat i va afirmar que tot això el “preocupa” perquè “tot el que han dit s’ha acabat complint”.

Per la seua part, la candidata del Partit Popular al Congrés per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, va assegurar que Pedro Sánchez no busca un indult per als líders sobiranistes presos sinó el seu propi indult, perquè “una condemna al Tribunal Suprem seria una condemna per a si mateix i una condemna per al seu projecte”.

Així ho va afirmar en una atenció als mitjans al visitar el mercat de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat amb el secretari general del PP català, Dani Serrano, i el candidat a l’alcaldia, Manuel Casado.

tracking