SEGRE

SUCCESSOS BILBAO

Encasta el seu cotxe a les Urgències de l'hospital a Bilbao per haver d'esperar

Foto del cotxe a l’interior d’Urgències de l’Hospital de Basurtu.

Foto del cotxe a l’interior d’Urgències de l’Hospital de Basurtu.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 30 anys va ser detingut ahir després d’encastar el seu cotxe contra el taulell d’atenció del servei d’Urgències de l’hospital bilbaí de Basurtu i agredir un conductor d’ambulàncies, després que li comuniquessin que el seu familiar havia d’esperar a ser atès.

Segons fonts municipals, els fets es van registrar a les dos del matí d’ahir diumenge. Un home es va dirigir a la recepció d’urgència de l’Hospital de Basurtu, al costat d’un familiar que es trobava indispost. Després de prendre-li les dades, el personal del centre hospitalari li va indicar que havia d’esperar fins a ser atès pels metges. L’arrestat va manifestar el seu enuig i, posteriorment, es va dirigir al seu vehicle i el va enfilar cap a l’entrada d’urgències del centre hospitalari bilbaí fins a encastar-lo al taulell, sense causar ferits.

Posteriorment, l’home va agredir un xòfer d’ambulàncies que es trobava al lloc. Els agents municipals desplaçats van arrestar l’home per conducció temerària i per danys en béns públics.

El sindicat ESK, que defensa els drets del personal d’Osakidetza, va mostrar la seua “preocupació davant de la gravetat dels fets” i va mostrar la seua “solidaritat amb la plantilla que ha expressat reiteradament sentir-se insegura”.

tracking