SEGRE

POLÍTICA

Una integrant de la mesa electoral nega la salutació a Arrimadas

Intercanvi de crítiques entre Torra i Rivera per l’incident

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidata per Barcelona al Congrés, Inés Arrimadas, ha criticat que una de les integrants de la taula ha rebutjat donar-li la mà en votar, a diferència de les altres dos: "És un exemple del que hem de patir a Catalunya" i de la divisió social, ha explicat els periodistes en preguntar-li per aquest fet.

En declaracions després de votar aquest diumenge en el col·legi Ausiàs Marc de Barcelona, ha cridat a participar: "Que se sàpiga que tothom és rellevant avui, tots els vots poden ser decisius. Per tant fem una crida a la participació en aquesta jornada històrica".

Ha assegurat que en aquests comicis es juga el futur d’Espanya i ha demanat que ningú no es quedi a casa, perquè "pot anar de molt pocs vots, de molt pocs escons", i perquè cal evitar que hi hagi qui es penedeixi dilluns de no haver votat.

Sobre això, el candidat de Cs a la presidència del Govern, Albert Rivera, ha criticat a Twitter l’incident ocorregut en la mesa electoral en la qual votava la seua candidata per Barcelona, Inés Arrimadas: "Una demòcrata que va guanyar les eleccions a Catalunya davant una sectària separatista. Així és la Catalunya de Torra, Puigdemont i cía."

El president de la Generalitat, Quim Torra, li ha contestat amb un altre tuit en el qual ha lamentat l’"insult habitual" i ha afirmat que espera que Junta Electoral Central (JEC) obri a Rivera per aquest comentari els expedients que li han obert a ell.

Una integrant de la mesa electoral nega la salutació a Arrimadas

Una integrant de la mesa electoral nega la salutació a ArrimadasEUROPA PRESS

tracking