SEGRE

MÍTINGS BARCELONA

Actes centrals de JxCat, ERC i BComú a Barcelona

Videoconferències de Forn, Rull, Turull i Junqueras

Les intervencions de Puigdemont, Turull, Forn i Rull en l’acte central de JxCat.

Les intervencions de Puigdemont, Turull, Forn i Rull en l’acte central de JxCat.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Junts per Catalunya, ERC i BComú van celebrar ahir els seus respectius actes centrals de campanya a Barcelona. En el de JxCat a Sant Cugat del Vallès, els exconsellers Joaquim Forn, Josep Rull i Jordi Turull van demanar el vot a través de videoconferència des de la presó de Soto del Real per respondre a les urnes que volen “eliminar-los”, entre crítiques al jutge del Suprem Manuel Marchena per la seua actitud “terrible” després d’haver-se “tret la careta”. Després dels seus discursos, van conversar de forma telemàtica amb Carles Puigdemont, en connexió des de Bèlgica. L’expresident de la Generalitat va dir que “no podem permetre que els repressors de Quim Forn tinguin més vots a Barcelona que la víctima. Cal evitar que els repressors tinguin més suports que les nostres víctimes, els presos polítics i la gent que tenim a l’exili”.

En el míting d’ERC, el seu president, Oriol Junqueras, va assegurar també per videoconferència que els vots republicans els faran “lliures” i va remarcar que quan surtin de la presó “tornarem a Catalunya” i “volem que ens doni la benvinguda Ernest Maragall com a alcalde de Barcelona”.

En l’acte central de BComú, Pablo Iglesias, el líder de Podem, va acompanyar la candidata a la reelecció a Barcelona, Ada Colat, que va assenyalar que “tenir-la és una referència, una bufetada al cinisme reaccionari que diu que no es poden canviar les coses governant, ens omple d’energia per negociar un govern”.

Les intervencions de Puigdemont, Turull, Forn i Rull en l’acte central de JxCat.

Les intervencions de Puigdemont, Turull, Forn i Rull en l’acte central de JxCat.ACN

tracking