SEGRE

ELECCIONES

Ciutadans perd un edil i lamenta “que hi hagi un govern separatista”

Membres de Ciutadans van brindar ahir durant la nit.

Membres de Ciutadans van brindar ahir durant la nit.ÍTMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ciutadans ha perdut un regidor i es queda amb tres, per la qual cosa Ángeles Ribes i José Luis Osorio repeteixen i Maria Burrel s’estrena. Ha obtingut 5.521 vots, el 9,79%. “Ens hem quedat a 444 respecte a fa quatre anys”, va dir ahir Ribes, que va afirmar que “volíem més edils”. Tot i així, va subratllar que “continuem treballant dins de l’ajuntament amb una oposició constructiva i responsable, que ningú en tingui el menor dubte”. Va lamentar que “les circumstàncies numèriques ens hagin restat un regidor”, però va destacar que “es consolida una tendència que ja s’havia vist a les passades eleccions generals”.

Va lamentar que la Paeria tingui per primera vegada un govern independentista. “Em preocupa que els separatistes governin Lleida i estarem atents a les mesures que prenguin”, va manifestar, i va afegir que “el Comú és un partit separatista més”. “Ho hem vist al llarg d’aquest mandat, quan han votat una vegada i una altra al costat de les forces separatistes”, va subratllar. “Veurem com ajuda a configurar el nou govern i a canvi de què”, va assenyalar.

Finalment, va dir que “la Paeria ha passat de set a sis forces polítiques, però això no significa que sigui més fàcil de governar”.

tracking