SEGRE

ELECCIONES

Postius estén la mà a Pueyo i advoca per “unir totes les forces del canvi”

JxCat suma 2.000 vots més que el 2015 i subratlla que “Lleida ha dit ‘no’ al 155”

Postius s’adreça als membres de la llista i simpatitzants després de conèixer els resultats electorals.

Postius s’adreça als membres de la llista i simpatitzants després de conèixer els resultats electorals.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“Lleida ha dit no al 155.” Així de contundent es va mostrar ahir el cap de llista de Junts per Catalunya Lleida, Toni Postius, després de conèixer el resultat de les eleccions a la capital. Malgrat que la formació manté el mateix nombre de regidors que CiU el 2015, Postius va assenyalar que “hem obtingut 2.000 vots més respecte als anteriors comicis, cosa que significa que el nostre projecte és de consens i que cada vegada guanya més suports, però el que està clar és que Lleida ha votat pel canvi”.

Pel que fa a la configuració del nou govern municipal i els possibles pactes, Postius va assenyalar que “li correspon a la llista més votada fer la ronda de contactes, però compten amb la nostra total predisposició a asseure’ns i parlar del que faci falta”.

Tampoc es va aventurar a valorar quin govern prefereix, però va recalcar que “advoquem per la unitat des del principi i ho mantenim. Ara, totes les forces del canvi han d’unir-se, reunir-se i decidir quin tipus de canvi és possible, però serà de magnituds enormes”, va concloure. A la seu de JxCat, alguns militants van qualificar el resultat de “decebedor” o que “almenys hem salvat els mobles”. En aquest sentit, Postius va declarar que “sempre es pot fer més, però hem hagut de lluitar contra les enquestes, que ens donaven pitjors resultats, però al final la nostra candidatura ha comptat amb més suports que ara fa quatre anys”.

tracking