SEGRE

SUCCESSOS CÒRDOVA

Un home en llibertat condicional mata la seua parella i incendia el pis

Va assassinar la seua anterior dona a començaments del 2002 i va complir condemna || Els cossos dels dos van ser trobats amb ferides d’arma blanca pels bombers

Al fons, l’edifici on van ser trobats els cossos de la parella.

Al fons, l’edifici on van ser trobats els cossos de la parella.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els bombers de Còrdova van trobar ahir els cossos sense vida d’una parella després que, suposadament, l’home incendiés el pis un cop va haver matat la seua parella. La Policia Nacional manté obertes totes les hipòtesis, si bé fonts de la investigació apunten a un nou cas de violència de gènere.

L’home, de 45 anys i nacionalitat espanyola, estava en llibertat condicional des de l’octubre del 2017 després que el 2004 fos condemnat a una pena de 17 anys de presó per assassinar la seua dona a Cadis, quan tenia 27 anys.

Els fets van ocórrer ahir sobre les 11.00 del matí, quan els serveis d’emergències van ser alertats que un immoble situat al carrer Espejo Blancas de la capital cordovesa s’estava cremant. Al personar-se a l’habitatge, els bombers van trobar els cossos, que presentaven ferides d’arma blanca. Malgrat els antecedents per violència de gènere, no constaven denúncies per maltractaments per part de la dona, amb la qual feia pocs mesos que havia començat la relació sentimental.

D’altra banda, la Policia Local de Vigo va detenir un home de 29 anys que, suposadament, va atropellar un amic de la seua exparella, a qui va colpejar en diverses ocasions després de perseguir-la amb el cotxe. Els fets van ocórrer dijous a la nit quan la dona es trobava amb un amic dins del vehicle i va aparèixer la seua exparella. La noia va intentar allunyar-se d’ell conduint a gran velocitat, però l’home la va perseguir amb el seu vehicle. L’acompanyant de la jove va baixar del vehicle en meitat de la fugida per continuar a peu i va ser llavors quan l’agressor va aprofitar per envestir-lo amb el cotxe. Afortunadament l’home només va ser colpejat i va poder escapar-se i amagar-se a la muntanya. Després d’aquest succés, l’agressor va continuar perseguint la dona i es va interposar en la seua marxa per obligar-la a aturar el vehicle. Quan va aconseguir barrar-li el pas, en un carrer sense sortida, l’home la va agredir clavant-li cops a la cara. Després d’un forcejament la noia va aconseguir escapolir-se de l’home i va poder refugiar-se en una cafeteria, on va ser localitzada per agents locals després que el seu amic denunciés l’agressió davant de la Policia.

tracking