SEGRE

Successos

Cinc joves arrestats a Salou per clavar una pallissa a un home

Una comissaria dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra desmantellen una banda que robava en domicilis d'arreu de CatalunyaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc joves d’entre 18 i 26 anys i de nacionalitat estrangera per agredir un home al mig del carrer Montblanc de la localitat tarragonina de Salou.

Els fets es van produir divendres passat sobre les set del matí. Per causes que es desconeixen, el grup de nois va atacar un altre jove, que va quedar tirat al carrer malferit. L’escena va ser presenciada pels vianants que es trobaven per la zona i que van gravar la pallissa.

Una patrulla dels Mossos d’Esquadra es va presentar al lloc dels fets i la víctima els va explicar que els cinc agressors havien fugit corrent. Els agents van activar un dispositiu de recerca per provar de localitzar els agressors, que van ser trobats més tard al carrer Brusselles. Al veure els policies van intentar tornar a escapar-se, però finalment van ser interceptats a la platja dels Capellans on van forcejar amb els agents abans de ser reduïts.

Els cinc homes van quedar detinguts acusats d’un delicte de lesions lleus i van ser traslladats fins a la comissaria de la localitat, en la qual els van prestar declaració. Finalment, els joves van quedar en llibertat a l’espera de ser citats per comparèixer davant del jutge per la causa.

tracking