SEGRE

POLÍTICA COMUNITAT DE MADRID

Ayuso no descarta anar a la investidura a Madrid la setmana que ve

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidata del PP a la presidència de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, no descarta anar a un ple d’investidura la setmana que ve i va assegurar ahir que les negociacions de govern de la Comunitat “s’estan desbloquejant ja”.

“El més normal és que ens posem ja a crear aquest nou Govern”, va dir Díaz Ayuso i va afegir que els seus contactes amb Cs (amb què ja ha firmat un pacte de Govern de coalició) i Vox van “en la bona direcció”.

Vox demana a la Comunitat de Madrid que identifiqui els qui fan xerrades LGBTI en col·legis

Per la seua part, la petició d’informació de Vox sobre accions formatives LGBTI en centres escolars madrilenys va tornar a agitar el debat polític amb els drets aquest col·lectiu, que ja va protagonitzar una de les exigències del partit d’ultradreta per negociar el suport a un Govern de PP i Ciutadans a Madrid.

La líder del partit ultradretà a la regió, Rocío Monasterio, va presentar un escrit a l’Assemblea de Madrid en el qual sol·licita informació al Consell de Govern de col·legis públics i concertats en els quals el col·lectiu LGBTI Cogam hagi realitzat activitats “informatives, formatives o d’una altra índole”.

tracking