SEGRE

SUCCESSOS BARCELONA

Un conductor drogat provoca un accident múltiple amb set ferits

Imatge del vehicle involucrat en l’accident múltiple.

Imatge del vehicle involucrat en l’accident múltiple.NAZARET ROMERO/ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir ahir a la tarda el conductor d’un vehicle per un delicte contra la seguretat del trànsit al provocar diversos accidents durant diversos centenars de metres des del carrer Comte d’Urgell de la capital catalana, pels quals van resultar ferides set persones, entre les quals hi ha una menor de deu anys, segons va informar la policia municipal.

L’accident es va produir a les 18.12 hores d’ahir quan un vehicle tot terreny tipus pick-up en direcció ascendent pel carrer Comte d’Urgell va atropellar un motorista en marxa, a la confluència amb el carrer Aragó.

El detingut va seguir pel carrer Comte d’Urgell, va xocar contra un altre vehicle a l’altura del carrer Diputació i va continuar fins a col·lidir amb altres vehicles estacionats.

El conductor, que es va saltar diversos semàfors en roig, va donar negatiu a la prova d’alcoholèmia i encara que sí que va donar positiu en opiacis, mentre que els sis ferits van ser hospitalitzats, i el més greu és el motorista, amb pronòstic reservat.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va informar que es van activar set ambulàncies, que van atendre i traslladar a diversos centres sanitaris set ferits, tots ells en estat menys greu.

tracking