SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENT

Detingut un jove per conduir sense carnet i xocar amb sis cotxes a Blanes

La Policia Local compta amb un total de tretze agents.

La Policia Local compta amb un total de tretze agents.AJUNTAMENT D’ALCARRÀS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Blanes va detenir la matinada de dissabte a diumenge un jove per conduir sense carnet i després d’una persecució en la qual va col·lidir amb sis vehicles aparcats. Els fets van tenir lloc prop de les 4 de la matinada quan el jove, de 18 anys d’edat i veí de Platja d’Aro, va fugir a gran velocitat dels agents de policia que li havien donat l’alto. La patrulla de policia va iniciar una persecució fins al carrer Sant Pere Màrtir, on el jove va perdre el control del cotxe, va xocar amb sis vehicles estacionats i el seu cotxe es va aturar.

Tanmateix, el conductor va decidir continuar la fugida a peu fins que els agents de la Policia Local de Blanes van aconseguir atrapar-lo i va quedar detingut, després de la qual cosa van comprovar que no tenia permís de conduir, va marcar positiu al control d’alcoholèmia i compta amb antecedents per delictes contra la seguretat en el trànsit.

Els sis vehicles contra els quals va col·lidir presenten destrosses de diversa consideració, encara que cap persona no va resultar ferida.

Dissabte, un conductor kamikaze va provocar un gran accident a l’Eixample de Barcelona. El xoc va deixar set ferits, entre els quals hi havia una nena de 10 anys.

tracking