SEGRE

FUTBOL

Demanen de 38 a 40 anys de presó per a tres exjugadors de futbol per agressions sexuals

Els fets es remunten al novembre de 2017

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fiscalia demana penes que oscil·len entre 38 i 40 anys de presó per a cadascun dels tres exjugadors de l’Arandina C.F. que acusa en total d’un delicte contra la llibertat sexual, uns altres dos d’agressió sexual a menor de 16 anys i un quart delicte d’agressió sexual "continuat" a menor de 16 anys.

El Ministeri Públic dirigeix així el seu escrit de qualificació provisional contra els processats Carlos Cuadrado "Lucho", de 24 anys; Víctor Rodríguez "Viti", de 22 i Raúl Calvo, de 19, tots ells arrestats el desembre de 2017 per fets ocorreguts un mes abans, han informat fonts de la Fiscalia.

L’acusació pública considera que els tres processats mantenien contactes telefònics i mitjançant xarxes socials, sobretot per Whatsapp, des de setembre de 2017 amb una de menor d’edat, de 15 anys, a la qual coneixien anteriorment i l’edat de la qual sabien, a fi de convèncer-la per mantenir relacions sexuals amb ells.

Va ser el 24 de novembre de 2017 quan la menor va anar al domicili dels tres encausats on, després d’una conversa, va ser obligada a mantenir relacions sexuals amb tots ells al saló de la casa, per seguidament ser de nou obligada per un d’ells, Raúl Calvo, a suportar una altra relació sexual en un dormitori de l’habitatge, afirma la Fiscalia de Burgos.

Per al Ministeri Públic, els fets constitueixen un delicte contra la llibertat sexual, un delicte continuat d’agressió sexual a menor de 16 anys i uns altres dos delictes d’agressió sexual, en ambdós casos també a menor de 16 anys.

Estableix que els tres processats són suposats autors d’un delicte contra la llibertat sexual, mentre que del delicte continuat a menor de 16 anys acusa Raúl Calvo com a autor i als altres dos processats com a cooperadors necessaris, en relació amb el delicte comès al saló de la casa.

La Fiscalia demana també deu anys de llibertat vigilada per a cada encausat i, com a responsabilitat civil, demana que els processats indemnitzin conjuntament i solidàriament a la menor, a través dels seus pares, en 50.000 euros pel dany moral causat i sol·licita imposar a més a Raúl Cuadrado el pagament d’una indemnització d’uns altres 20.000 euros a la víctima pel dany moral causat.

Demana també l’acusació pública que el judici que se celebri es desenvolupi a porta tancada per a la protecció dels menors intervinents en el procés.

tracking