SEGRE

SOCIETAT

Vox recapta 110.000 euros a favor del jove que va matar un lladre

El partit d’ultradreta assumirà els diners que falta fins completar els 180.000 euros que evitarien l’acusat entrar a la presó

Vox tanca amb 110.000 euros la campanya a favor del jove que va matar un lladre

Vox tanca amb 110.000 euros la campanya a favor del jove que va matar un lladreEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vox ha tancat amb 110.000 euros recaptats la campanya en xarxes socials "Ayudemos a Borja", el jove que va provocar a Màlaga la mort d’un lladre després d’un forcejament i que assumirà personalment els diners que falta fins completar els 180.000 euros que li evitarien entrar a la presó.

"Borja ens ha traslladat el seu profund agraïment per la vostra ajuda. El seu desig és pagar ell el que falta, per això hem tancat ja la campanya", ha explicat Vox en un missatge a Twitter.

Per al partit de Santiago Abascal, ha estat un "honor" servir de "canal perquè els espanyols, al marge del color polític, hagin pogut ajudar Borja".

El jove va ser condemnat a dos anys de presó per matar, després d’un forcejament, a un lladre que li havia robat la bossa a una dona el 2015 a Fuengirola (Màlaga), i el seu ingrés a la presó va ser sol·licitat el passat 7 de juliol després de fer-se ferma la sentència.

tracking