SEGRE

INVESTIDURA

Sánchez avisa a l'independentisme que actuarà si manté la via unilateral

Sánchez ha fet aquesta advertència al portaveu d’ERC, Gabriel Rufián, en la seua segona rèplica en el debat d’investidura

Sánchez avisa a l'independentisme que actuarà si manté la via unilateral

Sánchez avisa a l'independentisme que actuarà si manté la via unilateralEFE/Zipi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Govern en funcions, Pedro Sánchez, ha advertit aquest dimarts que si l’independentisme continua sense renunciar a la via unilateral i manté la seua amenaça de tornar a vulnerar la llei el Govern d’Espanya defensarà l’ordre constitucional i la integritat territorial del país.

Sánchez ha fet aquesta advertència al portaveu d’ERC, Gabriel Rufián, en la seua segona rèplica en el debat d’investidura, en la que ha insistit que vol el diàleg amb els sobiranistes, però sempre dins de la Constitució i de l’Estatut.

I també li ha insistit que és important que els independentistes "prenguin seriosament" el diàleg a Catalunya, al si del Parlament, i "reconeguin la legitimitat d’altres forces".

Però ha recalcat la seua advertència.

"Si el missatge que trasllada l’independentisme és que ho tornen a fer i no renuncien a la via unilateral els he de dir que el Govern d’Espanya defensarà l’ordre constitucional, la integritat territorial i la sobirania nacional", li ha dit Sánchez a Rufián.

tracking