SEGRE

BARCELONA CIMERA

Colau reclama a Torra 30 milions més d'inversió a la ciutat

Exigeix també més presència de Mossos

Ada Colau i Quim Torra durant la reunió, ahir.

Ada Colau i Quim Torra durant la reunió, ahir.DAVID ZORRAKINO EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va reclamar ahir al president de la Generalitat, Quim Torra, incrementar en trenta milions d’euros la inversió de la Generalitat en la ciutat, després que el consistori hagi calculat la “desinversió” de la Generalitat des del 2011 en 280 milions d’euros.

En la seua primera reunió després de ser reelegida alcaldessa amb el cap de l’Executiu, es van citar ahir a parlar dels pressupostos de la Generalitat i de l’ajuntament de Barcelona a partir del pròxim mes de setembre. Així mateix, l’alcaldessa de Barcelona va demanar al conseller d’Interior, Miquel Buch, “lleialtat institucional” en un “tema tan sensible com la seguretat”, després que aquest assegurés fa uns dies que l’ajuntament s’havia “relaxat” amb el top manta.

Colau va celebrar que es destinin un total de tres-cents mossos a Barcelona, però va considerar que es tracta d’una xifra insuficient i que es necessiten més agents.

Precisament, segons va publicar El Periódico, els Mossos d’Esquadra havien de reforçar des d’ahir a la nit el dispositiu habitual de seguretat destinat a la ciutat de Barcelona amb efectius de la Brigada Mòbil (Brimo).

tracking