SEGRE

SUCCESSOS

L'actor Micky Molina atropella ebri una nena de 9 anys a Eivissa

Els fets van passar a la sortida d’un aparcament

L'actor Micky Molina atropella ebri una nena de 9 anys a Eivissa

L'actor Micky Molina atropella ebri una nena de 9 anys a EivissaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actor Micky Molina va atropellar una nena de 9 anys, que va resultar ferida lleu amb contusions, a l’aparcament d’un restaurant a la zona de Sant Carles, Eivissa, quan conduïa sota els efectes de l’alcohol, ha informat l’Ajuntament de Santa Eulària.

Els fets van passar aquest dijous, cap a les 14,15 hores, quan des d’un cotxe en el qual hi havia una família de quatre persones, la nena va sortir del vehicle i un altre turisme que es trobava uns dos metres d’aviat va fer un moviment brusc per sortir de l’aparcament, i va deixar la menor atrapada entre els dos vehicles, tal com va avançar "Diario de Ibiza".

Després de ser rescatada, la menor va ser traslladada a l’hospital de Can Misses. Finalment, va resultar ferida lleu amb contusions a les cames.

Els agents de la Policia Local, en veure que l’actor que conduïa el vehicle presentava símptomes d’haver begut, li van fer les corresponents proves d’alcoholèmia.

Molina va donar positiu en les dos proves que se li van practicar, en la primera amb un resultat de 0,91 mg/l d’aire exhalat, i en la segona, amb 0,77 mg/l, superant en ambdós casos el límit de 0,60 mg/l, que converteix una sanció administrativa en delicte penal.

L’actor està ara investigat per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

tracking