SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA

Agressió sexual de tres nens a un altre menor a València

La víctima amb prou feines té nou anys

460571_1.jpg

460571_1.jpgERNAI BILBO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres nens d’onze, tretze i catorze anys van agredir sexualment un altre menor de nou en una urbanització d’un poble de la comarca valenciana de la Ribera. Els fets van tenir lloc al juny, però van ser avançats ahir per Levante-EMV. El jutge de menors de la capital del Túria va ordenar l’ingrés del més gran dels investigats en un centre en règim tancat i terapèutic per un període de sis mesos. Els altres dos presumptes autors de l’agressió són inimputables al no tenir catorze anys. El cas el va destapar un familiar de la víctima, que es va assabentar que el petit de nou anys havia practicat fel·lacions a altres menors de la urbanització.

En un altre ordre de coses, una dona va denunciar a l’Ertzaina dimecres passat haver estat víctima d’una agressió sexual a Sant Sebastià en el marc de les festes de la capital donostiarra. Els fets van passar dimarts. Fruit de les indagacions, els agents de la policia basca van detenir ahir un home de 39 anys com a presumpte autor d’aquesta agressió.

Com a conseqüència, i per protestar contra les agressions sexistes, un grup de feministes va tallar ahir el pont de l’ajuntament de Bilbao.

tracking