SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA

Uns lladres apallissen turistes a Barcelona

Un ferit greu, i detingut un jove per un robatori amb violència || Batlle rebaixa a “problema de seguretat” la situació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un turista alemany va resultar ferit de gravetat divendres a la nit en el transcurs d’un robatori amb violència que va tenir lloc al carrer d’Andrea Oria, a la Barceloneta. Els fets van succeir al voltant de les onze de la nit, quan un grup de sis lladres va assaltar quatre joves germànics i els van robar un telèfon mòbil, una cadena d’or i un rellotge d’alta gamma. Tanmateix, les víctimes del robatori van sortir corrents darrere dels lladres, els van atrapar i van recuperar el botí que els havien sostret.

Va ser aleshores quan els delinqüents se’n van anar a buscar reforços i van tornar a donar el cop.

Després d’un robatori frustrat, 12 lladres van apallissar quatre turistes alemanys com a represàlia

D’aquesta manera, es va formar una banda de dotze lladres, d’origen magrebí i amb edats compreses entre els catorze i els trenta-cinc anys, que van buscar els turistes per la zona fins que els van trobar. Llavors, van començar a repartir a cops contra els alemanys utilitzant porres extensibles. Un dels turistes va resultar ferit de gravetat amb fractures a la cama.

D’altra banda, ja a la matinada, la Guàrdia Urbana de la capital catalana va detenir a Ciutat Vella un jove com a presumpte autor d’un robatori amb violència fent servir una navalla perpetrat anteriorment al Front Marítim. Així mateix, divendres a la tarda, també van ser identificats dos menors d’edat al districte de Sant Andreu com a presumptes autors d’un robatori.

Per la seua banda, el tinent d’alcalde de Seguretat de l’ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, va rebaixar de “crisi de seguretat” a “problema de seguretat” la situació que es viu als carrers de la capital catalana. Així mateix, va defensar que comparteix amb l’alcaldessa, Ada Colau, i amb els Mossos d’Esquadra la visió del que està passant amb la delinqüència a Barcelona.

tracking