SEGRE

ENTITATS MEDI AMBIENT

CaixaBank llançarà les primeres targetes regal biodegradables a partir de setembre

Instal·larà un circuit de reciclatge per a les targetes de plàstic

El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar.

El conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar.EFE/KAI FÖRSTERLING

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CaixaBank comercialitzarà a partir de setembre targetes regal biodegradables i instal·larà un circuit de reciclatge per a les targetes de plàstic, ha informat l’entitat bancària en un comunicat aquest dimecres.

Les noves targetes estaran fetes d’àcid polilàctic, un bioplàstic que s’obté del midó de panís i biomassa, i tindran una durada aproximada de dos anys --data màxima de caducitat de les targetes regal-.

L’entitat ha previst distribuir al voltant de 150.000 unitats a l’any a les seues diferents oficines en una iniciativa emmarcada dins d’un pla específic dissenyat per reduir l’impacte mediambiental de les targetes del negoci, que estimen en 17,4 milions.

Dins del pla l’empresa instal·larà a totes les seues oficines un circuit de reciclatge de les targetes de plàstic i biodegradables en el qual se separarà els diferents components com el xip o la banda magnètica per a un reciclatge òptim. L’entitat també està investigant com fer més resistents les targetes, a més de apostar per la digitalització de les targetes, iniciatives emmarcades en projectes per al medi ambient de Nacions Unides enfocats a les empreses.

tracking