SEGRE

POLÍTICA CATALANA

ERC i JxCat criden a participar en la manifestació de la Diada

Marta Vilalta i Eduard Pujol.

Marta Vilalta i Eduard Pujol.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quan falta menys d’un mes per a la Diada, ERC i JxCat van fer ahir una crida que la manifestació torni a ser massiva.

Malgrat la baixada d’inscrits d’aquest any, un 25% menys que el 2018, la portaveu d’ERC, Marta Vilalta, va cridar a la participació: “Queden quinze dies per canalitzar aquest sentiment de desil·lusió d’algú cap a sensacions i sentiments d’il·lusió, i de sortir al carrer per demostrar novament que som allà”.

Quant al paper d’ERC a la Diada, va dir que el seu partit participarà en la manifestació de l’ANC i en actes municipals i que, a més, en algun moment del dia aniran “davant de les presons per denunciar aquesta injustícia de presó política”.

Per la seua part, al portaveu adjunt de JxCat al Parlament de Catalunya, Eduard Pujol, va fer una crida a la calma i es va mostrar convençut de l’èxit de la Diada d’aquest any, malgrat el descens d’inscrits que va xifrar aquest divendres l’ANC. “Hi serem tots perquè és una necessitat de país”, va afirmar Pujol.

“Continuem patint una repressió duríssima, continuem tenint presos polítics, i per això cal que hi siguem tots i tornem a mostrar unes imatges espectaculars de civisme i lluita col·lectiva”, va recalcar.

Marta Vilalta i Eduard Pujol.

Marta Vilalta i Eduard Pujol.ACN

tracking