SEGRE

Vueling cancel·la 54 vols previstos per aquest divendres per la vaga d'Iberia al Prat

Un panell de l'aeroport del Prat-Barcelona.

Vueling cancel·la 54 vols previstos per aquest divendres per la vaga d'Iberia al PratEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aerolínia Vueling ha cancel·lat de manera anticipada 54 vols que havien de sortir aquest divendres, 30 d’agost, de l’aeroport de Barcelona-El Prat davant del manteniment de la convocatòria de vaga dels treballadors de terra d’Iberia. La companyia ha informat ja d’aquestes cancel·lacions els viatgers afectats mentre que té previst concretar en les pròximes hores el nombre de vols de dissabte, 31 d’agost, que també es veuran afectats per les aturades.

La Generalitat calcula que uns 30.000 viatgers es veuran afectats en aquesta nova tanda d’aturades de la vaga del personal de terra d’Iberia, que són els encarregats de prestar els serveis d’embarcament, facturació o càrrega i descàrrega de maletes a una trentena d’aerolínies.

Dels 30.000, la majoria tenien previst volar amb Vueling, encara que també hi ha passatgers de British Airways o la pròpia Iberia.

En la seua pàgina web, Vueling, la companyia amb més pes a l’aeròdrom de Barcelona, recomana als viatgers afectats que no acudeixin a l’aeroport i que gestioni la incidència a través del servei d’atenció al client.

L’aerolínia ofereix als passatgers el reembors del bitllet o buscar la seua recol·locació en un altre vol en dies anteriors o posteriors.

Les aturades anteriors dels treballadors d’Iberia, el 27 i 28 de juliol i el 24 i 25 d’agost, van provocar la cancel·lació d’uns 240 vols.

Les negociacions entre la direcció i els treballadors d'Iberia Airport Services, filial d’Iberia, va finalitzar ahir sense acord de manera abrupta, després que s’haguessin arribat a compromisos verbals poques hores abans.

La Generalitat ha culpat Iberia del fracàs de la mediació per provar de desconvocar les aturades.

tracking