SEGRE

Una jove de 26 anys mor apunyalada després d'un robatori al Port Olímpic

En l’agressió també ha resultat ferit per arma blanca un vigilant

Una vista del moll del Port Olímpic de Barcelona.

Mor una noia de 26 anys apunyalada en un local d'oci del Port Olímpic de BarcelonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove de 26 anys ha mort aquest dimecres apunyalada després de ser víctima d’un robatori en un local de lleure nocturn del Port Olímpic de Barcelona, en un succés en el qual també ha resultat ferit per arma blanca el vigilant de seguretat. Segons han informat els Mossos d’Esquadra, els fets han ocorregut cap a les tres de la matinada en un local de lleure nocturn de la zona del Port Olímpic, on la policia catalana ha reforçat aquest estiu la seguretat amb la presència d’agents antiavalots, després d’una baralla de finals de juliol passat en què va morir un jove.

Alguns testimonis asseguren que l’agressió mortal d’aquesta matinada s’ha produït després que dos persones robessin diverses pertinences, entre elles el telèfon mòbil, a la víctima, i que intervingués un vigilant de seguretat, que també ha resultat ferit, encara que no es tem per la seua vida, han informat fonts properes al cas.

Un testimoni ha trucat a les 02:54 hores de la matinada al telèfon d’emergències 112 per advertir que hi havia dos persones ferides per arma blanca a l’interior del local, la cocteleria Smar, segons les fonts. Quan els Mossos d’Esquadra han arribat al lloc, els testimonis han explicat que dos joves havien robat diverses pertinences a una clienta i que la dona havia demanat l’ajuda del vigilant de seguretat.

El vigilant ha pogut recuperar el mòbil de la noia i l’hi ha tornat i, posteriorment, ha intentat expulsar del local els dos suposats lladres, uns dels quals ha tret llavors una navalla i ha apunyalat a la jove al pit i a l’agent de seguretat a l’estómac.

Immediatament després, els dos assaltants han aconseguit fugir, per la qual cosa els Mossos d’Esquadra, que han obert una investigació, tracten d’identificar-los per poder localitzar-los i detenir-los.

La jove, de 26 anys i nacionalitat espanyola, ha estat evacuada en estat crític a un hospital, encara que ha mort poc després, mentre que el vigilant de seguretat ha patit lesions de diversa consideració, si bé no es tem per la seua vida.

En declaracions als periodistes, el tinent d’alcalde de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha confirmat que l’atac s’ha dut a terme després que la víctima recuperés les seues pertinences amb l’ajuda d’un vigilant de seguretat del local. També l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s’ha mostrat "molt afectada" per aquest succés i ha dit que confia en l’actuació dels Mossos d’Esquadra per portar els responsables d’aquest crim "en mans de la justícia".

Per la seua part, el ministre d’Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha subratllat, en ser preguntat per la inseguretat a Barcelona, que Espanya "és un dels països més segurs, no només d’Europa, sinó de tot el món."

La patronal espanyola de lleure nocturn Spain Nightlife i la seua associada a Catalunya, Fecasarm, han demanat aquest dimecres que no es criminalitzi al sector per la mort d’aquesta jove i han exigit més presència policial a les zones de lleure més freqüentades.

tracking