SEGRE

SUCCESSOS BARCELONA

Una dona de 26 anys mor apunyalada durant un robatori al Port Olímpic

Un vigilant de seguretat resulta ferit

La façana del local on la dona va ser apunyalada.

La façana del local on la dona va ser apunyalada.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 26 anys i nacionalitat espanyola va morir ahir a la matinada al ser apunyalada en un local de lleure situat al moll del Gregal al Port Olímpic de Barcelona després que li intentessin robar el telèfon mòbil. Un home, que treballava en la seguretat del local, també va resultar ferit a l’intentar auxiliar la jove, però no es tem per la seua vida. Tots dos van ser traslladats a l’hospital, on la noia finalment va morir.

Els fets van ocórrer cap a les tres del matí, quan, segons va explicar el tinent de Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, dos individus van intentar robar el mòbil a la noia. El vigilant del local el va intentar recuperar i va ser llavors quan un dels presumptes autors del robatori els va apunyalar als dos i van fugir. Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació, però durant el dia d’ahir no es va produir cap detenció.

Els robatoris amb violència a Barcelona han augmentat un 30,5% durant els primers sis mesos del 2019

Batlle va assegurar que aquest nou homicidi demostra que és necessari controlar l’activitat de determinades zones de lleure nocturn a Barcelona. Fa un mes es va iniciar un dispositiu policial especial format per agents de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra amb l’objectiu de reforçar la seguretat a la zona del Port Olímpic després que el passat 28 de juliol un jove perdés la vida al rebre una pallissa.

Per la seua part, l’Associació d’Empresaris del Port denuncien que després de l’inici del mes de setembre s’ha reduït la presència policial a la zona i exigeixen solucions als “problemes de criminalitat”.

Els robatoris amb violència i intimidació han pujat a Barcelona en el primer semestre del 2019 un 30,5%, gairebé 20 punts més que la mitjana nacional, segons el balanç del ministeri de l’Interior.

tracking