SEGRE

JUTJAT SUCCESSOS

L'assassina de Gabriel tenia les mans tacades de terra quan la van arrestar

La Guàrdia Civil desmunta la versió de la dona

Dos dels testimonis que van declarar ahir al judici per la mort de Gabriel.

Dos dels testimonis que van declarar ahir al judici per la mort de Gabriel.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Guàrdia Civil que van realitzar el seguiment i detenció de Ana Julia Quezada, l’autora confessa de la mort del petit Gabriel, van relatar ahir durant la quarta sessió del judici pel crim que l’acusada tenia “terra a les mans” i a la “dessuadora” a conseqüència d’“haver desenterrat el cadàver del menor” quan va ser detinguda portant el cos del nen al maleter del vehicle. A més van afegir que no tenia prou medicaments com per treure’s la vida al seu domicili, cosa que qüestiona la tesi de l’autora confessa del crim que volia suïcidar-se.

Un dels comandants que van portar el cas va declarar ahir que els investigadors van arribar a pensar que “a més del fet comès”, referint-se a la mort del nen, “volia guanyar diners”. El comandant va apuntar que estudiaven aquesta possibilitat perquè és una dona “a qui li agraden els diners” i era probable que volgués cobrar una recompensa pel petit, una cosa que pensaven abans de descobrir que estava mort. Per la seua banda, la defensa de Quezada va manifestar que “no” s’està “mantenint la igualtat” a la vista oral i va afirmar que s’estava “lesionant” el dret a la defensa de la seua clienta.

Un dels testimonis afirma que van arribar a pensar que Quezada volia una recompensa pel nen

El lletrat es va pronunciar així durant la sessió del judici en la qual va formular diverses protestes per les decisions adoptades durant l’interrogatori dels testimonis.

D’altra banda, l’advocat de la família del nen va assenyalar que la defensa està “inclinada des que va començar l’assumpte” a pensar que “ha intentat disfressar d’accident el que no ho és”. A la sortida del judici la mare de Gabriel, Patricia Ramírez, va demanar que “s’actuï urgentment en l’adopció d’un pacte d’estat que prohibeixi” emetre dades relatives a “com” va morir el seu fill.

tracking