SEGRE

Un mort en un túnel d'Almeria negat per les pluges

Dos dels tres ocupants han pogut ser rescatats amb vida

Un mort en un túnel d'Almeria negat per les pluges

Un mort en un túnel d'Almeria negat per les plugesEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cadàver de l’home mort aquesta matinada en un pas subterrani inundat per la pluja a la capital d’Almeria ha estat rescatat aquest matí pel dispositiu desplegat per a tal finalitat. Fonts del 112 d’Andalusia i l’Ajuntament d’Almeria han confirmat poc abans la mort de la víctima mortal, home de mitjana edat i d’origen subsaharià, que hauria accedit juntament amb unes altres dos persones en un vehicle al soterrani.

Segons el Consistori, l’automòbil en el qual viatjava es "va anticipar a l’abalisat de seguretat del túnel davant l’hotel Tryp, negat per la gran quantitat d’aigua caiguda en pocs minuts."

El 112 ha precisa a Efe que cap a les 05.38 hores s’ha produït el rescat amb vida de dos persones de l’esmentat vehicle en aquest pas subterrani que travessa l’avinguda de la Mediterrània.

Segons ha especificat la Policia Nacional a Efe, al lloc han acudit efectius d’aquest cos, Bombers d’Almeria i bussejadors del Grup d’Especialistes en Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil per extreure del túnel al mort.

L’alcalde d’Almeria, Ramón Fernández-Pacheco, en declaracions a la Cadena Ser, ha dit que "desgraciadament en un túnel, mentre la policia l’estava tancant perquè ningú accedís, un cotxe ha entrat a gran velocitat" i s’ha aconseguit rescatar dos dels seus ocupants, però un tercer no ha pogut ser rescatat, ha explicat l’alcalde després de demanar els ciutadans que siguin "cauts" i no surtin de les seues cases per evitar "mals majors".

Fernández-Pacheco ha alertat que la situació provocada per la gota freda és molt "complicada" i que es mantenen tots els plans municipals d’emergència activats, la qual cosa ha permès el rescat d’unes 70 persones d’un càmping que han estat evacuades i seran traslladades al Palau de Congressos de la ciutat, que s’hi ha habilitat. "El més important és no haver de lamentar cap dany personal més", ha insistit.

tracking