SEGRE

SUCCESSOS AVIACIÓ

Dos morts en un accident d'avioneta a Tarragona

Feien pràctiques de vol nocturn

Les restes de l’avioneta es van trobar en una vinya a 90 quilòmetres de l’aeroport d’enlairament.

Les restes de l’avioneta es van trobar en una vinya a 90 quilòmetres de l’aeroport d’enlairament.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos homes van morir dijous a la nit a l’estavellar-se l’avioneta en la qual realitzaven unes pràctiques de vol nocturn a la localitat de Bonastres, a Tarragona. L’aparell s’havia enlairat de Sabadell i anava en direcció a l’aeroport de Reus però a mig camí es va estavellar contra un mur perimetral d’una finca per causes que estan sent investigades i es va trobar enmig d’una vinya a uns noranta quilòmetres de l’aeròdrom de sortida.

Els bombers van rebre cap a les 21.00 hores l’avís de centre de control d’Aena, en el qual informaven que s’havia perdut la comunicació amb l’avioneta. Amb aquesta informació es va posar en marxa un dispositiu de recerca, fins que a les onze de la nit van localitzar l’artefacte i els cossos dels dos tripulants sense vida. A banda dels bombers també van participar en el dispositiu equips de Salvament Marítim, per si havia caigut al mar.

L’avioneta pertanyia a Aero Link Fight Academy, una escola de formació de pilots i auxiliars de vol que té la seu a l’aeroport de Sabadell. Els vols de formació nocturns són habituals per als pilots comercials i de transport.

tracking