SEGRE

El cadàver trobat aquest diumenge al Francolí no constava entre els desapareguts

El mort és un sense sostre que vivia en una barraca al costat del riu

Diversos veïns realitzen tasques de neteja a la població de L'Espluga de Francolí.

Diversos veïns realitzen tasques de neteja a la població de L'Espluga de Francolí.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cadàver trobat ahir diumenge al costat del riu Francolí a la Pobla de Mafumet (Tarragona) és amb tota probabilitat una nova víctima de les pluges torrencials de la setmana passada a Catalunya, que es van saldar amb uns altres dos morts i amb quatre desapareguts, a qui els Bombers continuen buscant.

Segons ha informat Protecció Civil de la Generalitat, una vegada el cadàver localitzat ahir ha pogut ser identificat pels Mossos d’Esquadra s’ha comprovat que no es correspon amb cap de les quatre persones desaparegudes que els Bombers busquen des de les inundacions de dimarts passat a la nit.

El mort és un sense sostre que vivia en una barraca al costat del riu Francolí a la zona de Constantí, segons fonts dels equips d’emergències, que assenyalen que, a falta del resultat de l’autòpsia, tot apunta que es tractaria d’una altra víctima de les inundacions, encara que en el seu cas ningú no va denunciar la seua desaparició.

Els equips de rescat continuen buscant, per tant, els quatre desapareguts, entre ells un home que viatjava en un vehicle per la localitat tarragonina de L’Espluga de Francolí juntament amb un veí de Prades de 73 anys, el cadàver del qual es va trobar la tarda de dijous a uns 45 quilòmetres de la zona en la qual el cotxe va ser arrossegat, al port de Tarragona.

També es busca un camioner belga desaparegut igualment a L’Espluga i una dona de 69 anys i al seu fill, de 42, la casa mòbil dels quals va ser arrasada per les pluges en l’àrea de Vilaverd (Tarragona).

Les pluges torrencials de la passada setmana van ocasionar també la mort d’un altre home arrossegat per la riuada a Arenys de Munt (Barcelona).

tracking