SEGRE

CRIM MASCLISME

Un militar agredeix la seua parella a Saragossa i després se suïcida

La dona, ferida greu però fora de perill

El vehicle d’una firma lleidatana, tacat de sang de la dona.

El vehicle d’una firma lleidatana, tacat de sang de la dona.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 25 anys va resultar ferida de gravetat ahir al ser atacada amb una arma blanca per part de la seua parella, un militar de 26 anys, a Saragossa. El succés va tenir lloc a la matinada al barri de La Jota de la capital aragonesa. Al caient de la mitjanit, alguns veïns van alertar de crits en un domicili del carrer de José Oto. Minuts més tard, la baralla es va traslladar a la via pública. Va ser llavors quan agents de la Policia Nacional es van desplaçar al lloc i van trobar estesa a terra la víctima, envoltada d’un bassal de sang que va tacar una fugoneta d’una empresa lleidatana aparcada al lloc. La dona, que no havia presentat denúncies prèvies, va ser traslladada a l’Hospital Miguel Servet de Saragossa, on va ingressar a l’UCI. Els facultatius no temen per la seua vida.

En paral·lel, el presumpte agressor, que, segons van explicar ahir fonts militars a Heraldo de Aragón, responia a les inicials D.L.G., era originari de Daroca i estava destinat al Regiment Cuirassat Pavía 4, va fugir del lloc. Minuts després el van localitzar en una grua situada en un edifici del carrer Cosuenda. L’home, que amenaçava de suïcidar-se, va acabar per llançar-se al buit i va morir per les ferides.

Veïns de la parella van alertar d’una forta discussió al caient de la mitjanit

En un altre ordre de coses, un home va admetre ahir haver donat mort sota la influència de la cocaïna a una dona a la qual va llogar una habitació del seu habitatge, situat a la localitat madrilenya d’Alcorcón, l’agost del 2017. L’acusat, Pedro Miguel T.S., va arribar a un pacte amb les acusacions i passarà vuit anys a la presó.

La Fiscalia Provincial de Madrid havia sol·licitat, d’entrada, una condemna a dotze anys de presó per aquest crim.

tracking