SEGRE

TRIBUNALS CRIM

Veuen impossible que El Chicle baixés Diana morta al pou

Expulsen el pare per crits a l’acusat

El Chicle, assassí confés de Diana Quer, durant el judici.

El Chicle, assassí confés de Diana Quer, durant el judici.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos agents de la policia judicial que van fer l’informe sobre la nau d’Asados, on hi ha el pou en el qual es va trobar el cadàver de Diana Quer, van declarar ahir que és “pràcticament impossible” que l’acusat, Enrique Abuín, àlies El Chicle, pogués baixar amb un pes mort i sense llum les escales que portaven al pou on va tirar Diana.

Aquest testimoni desmuntaria la versió de l’acusat, que sosté que la víctima ja estava morta quan la va introduir, i avala la tesi del Ministeri Públic i l’acusació particular, que defensen que la va portar viva, fins al lloc i va haver d’obligar la jove a baixar al pou empenyent-la.

Durant la vista oral del judici per la mort de la jove, l’última abans de les conclusions de les parts previstes per aquest dilluns, també van declarar els agents encarregats d’inspeccionar el cotxe d’Abuín, que van assegurar que hi van trobar una brida similar a la que es va trobar al cadàver.

El pare de Diana, Juan Carlos Quer, va haver de ser expulsat de la sala durant la visualització de la reconstrucció dels fets després que aquest increpés l’acusat, a qui li va cridar: “Podria haver estat la teua filla.”

tracking