SEGRE

SUCCESSOS DESAPARICIÓ

Busquen una desapareguda després d'una cita per internet

A València, la jove va contactar amb un home a través d’un web de cites || Escorcollen la casa del presumpte sospitós

Casa des de la qual va enviar la ubicació la jove desapareguda.

Casa des de la qual va enviar la ubicació la jove desapareguda.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha estès al terme municipal de l’Olleria (València) la recerca de pistes que aportin llum sobre el parador de Marta Calvo, jove de 25 anys de la qual no es tenen notícies des del 7 de novembre passat, quan va quedar amb un home a través d’una aplicació de cites per internet i va comunicar a la seua mare per WhatsApp la seua ubicació a la localitat valenciana de Manuel.

Segons van informar ahir fonts de l’institut armat, en la recerca per l’Olleria estan participant agents del grup de seguretat ciutadana i equips d’investigació que realitzen escorcolls en punts on l’home, del qual es desconeix el parador i amb qui va quedar la noia, podria haver mantingut alguna relació.

El sospitós és un home de nacionalitat colombiana i amb antecedents penals

Així mateix, també van participar-hi unitats canines, que rastregen camps del terme municipal.

El sospitós és un home de nacionalitat colombiana, de cutis moreno, amb ulleres, barba i d’uns 35 anys. L’home compta amb antecedents penals.

La investigació se centra també a analitzar els possibles vestigis a la casa de Manuel on vivia de lloguer el sospitós. La Guàrdia Civil ha realitzat diversos escorcolls a l’habitatge del sospitós, del qual tampoc se sap res des de principis de novembre. El que més va cridar l’atenció als agents va ser que les habitacions desprenien una forta olor de lleixiu.

Així mateix, els investigadors van aconseguir localitzar el seu cotxe just quan estava a punt de desaparèixer: el van trobar dins d’una nau, a mans d’un amic del sospitós, que va confessar que li havia encarregat que el desballestés i el fes desaparèixer perquè havia tingut un problema greu.

Gràcies a la ràpida localització per part del grup d’Homicidis de València, el vehicle podrà ser ara analitzat en profunditat per mirar de trobar alguns vestigis biològics que provin la presència al seu interior de la jove desapareguda a Manuel.

tracking