SEGRE

METEOROLOGIA CATALUNYA

El temporal remet després de provocar inundacions

Milers de persones, sense llum

Al litoral català les ones van arribar a assolir els 6 metres.

Al litoral català les ones van arribar a assolir els 6 metres.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El temporal que des de dimarts passat fueteja el litoral mediterrani va començar a remetre ahir després de deixar a Barcelona diversos carrers, estacions i baixos d’habitatges inundats.

El servei d’emergències de Catalunya va registrar des de dimecres i fins ahir al migdia un total de 661 trucades, la majoria de les quals relacionades amb el temporal de pluges i vents, tot i que cap incidència no va ser greu. Segons va informar Protecció Civil de la Generalitat, la majoria de trucades que van atendre van ser per inundacions i filtracions, despreniments a la via o caiguda d’arbres. A més, prop de 6.000 persones es van quedar sense subministrament elèctric durant la matinada en localitats de Tarragona i Barcelona per les fortes tempestes, la meitat dels quals a l’Hospitalet de Llobregat.

Els lliscaments també van provocar el tall de dos carreteres secundàries a Torroella de Montgrí i Forallac, a Girona, on van arribar a caure fins a 100 litres d’aigua per metre quadrat.

Al llarg de la tarda d’ahir la pluja va anar abaixant d’intensitat i es va desplaçar cap a l’arxipèlag canari, on va ploure amb intensitat.

tracking