SEGRE

SUCCESSOS BARCELONA

Lliures 2 arrestats a Manresa per una nova violació grupal

Una menor diu que “la van drogar i penetrar” i “la van obligar a fer fel·lacions” || Malgrat això el jutge no els va empresonar

El carrer de Manresa on va succeir l’agressió.

El carrer de Manresa on va succeir l’agressió.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van arrestar a començaments de setmana dos homes, de 19 i 22 anys d’edat, com a presumptes autors d’una violació múltiple contra una adolescent de 17 anys a Manresa. Les autoritats proven d’identificar una tercera persona que també hauria participat en els fets.

Aquesta és la segona violació que es produeix a Manresa en menys d’un mes, després que dilluns la policia catalana detingués uns altres dos homes acusats de violar dos joves, una d’elles menor de 16 anys, en un pis de la mateixa localitat. Tots dos van ingressar ahir en presó provisional.

Dos arrestats per violar dilluns dos joves, una menor, van ingressar ahir en presó provisional

El succés va ocórrer el passat 17 de novembre quan l’adolescent tornava a casa sola i es va trobar amb un conegut que es trobava dins d’un vehicle amb dos amics més. Després de conversar una estona amb l’home la noia va pujar al cotxe, on els joves presumptament li van oferir una beguda que contenia algun tipus de droga. La víctima va declarar davant del jutge que els nois l’havien obligat a realitzar-los fel·lacions i la van penetrar vaginalment abans de deixar-la al portal de casa seua. El matí següent, després de trobar-se uns hematomes a la zona vaginal, va acudir a l’hospital, on li van realitzar proves i també va presentar una denúncia.

Els arrestats, que ahir van declarar davant del jutge, van quedar en llibertat amb càrrecs acusats d’un delicte d’agressió sexual i amb l’obligació de comparèixer dos vegades al mes al jutjat. D’altra banda, també se’ls va imposar una prohibició per estar a la via pública durant la tarda i la nit, així com una ordre d’allunyament de la víctima.

Arran dels casos de violacions que s’han produït a Manresa (fa poc més d’un mes un grup de cinc joves va ser condemnat per abusar “per torns” d’una nena de 14 anys l’any 2016), els col·lectius feministes van exigir a l’administració una resposta que vagi més enllà de condemnar els actes i organitzar diverses concentracions i al costat de les associacions de veïns, que van exigir més presència policial a la localitat.

tracking