SEGRE

EUA SUCCESSOS

Tres morts en un tiroteig en una església de Texas

Atac retransmès en directe per TV

Familiars i amics de la víctimes s’abracen al costat de l’església.

Familiars i amics de la víctimes s’abracen al costat de l’església.YFFY YOSSIFOR/TNS VIA ZUMA WIRE/ DPA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres persones van morir ahir i una més va resultar en estat crític en un tiroteig ocorregut diumenge en una església de White Settlement, una localitat situada als afores de Dallas, Texas, al sud-oest dels Estats Units.

El tiroteig es va produir entorn de les 10.00 hores a l’Església de Crist West Freeway, segons les autoritats, citades per l’emissora local de la cadena de televisió NBC.

Una de les persones ferides va ser declarada morta al mateix lloc dels fets, una altra va morir de camí a l’hospital i una tercera es troba hospitalitzada amb pronòstic crític, segons MedStar, el servei d’ambulàncies de la zona.

La Policia i els Bombers de la propera localitat de Fort Worth està col·laborant amb els cossos de White Settlement i agents de l’Oficina d’Alcohol, Tabac i Armes de Foc treballen ja en la investigació.

D’altra banda, l’agressor va poder ser abatut immediatament per un dels feligresos que assistien a la missa, que a més s’estava retransmetent en directe per una cadena de televisió.

De moment es desconeixen els motius del tirador per perpetrar aquest atac, segons van explicar fonts policials.

tracking