SEGRE

CRIM VIOLÈNCIA

Apunyalament múltiple als afores de París

Un individu ataca amb un matxet tres persones en un parc de la localitat de Villejuif i en mata una abans de ser abatut per trets de les forces de seguretat

Efectius de seguretat al lloc de l’apunyalament, ahir.

Efectius de seguretat al lloc de l’apunyalament, ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una persona va morir i dos van resultar ferides per un apunyalament múltiple que va tenir lloc ahir en un parc de la localitat francesa de Villejuif, als afores de París. Els fets van succeir a primera hora de la tarda al parc Hautes-Bruyères, quan un individu va començar a atacar indiscriminadament les persones que es trobaven al lloc amb una arma blanca. L’agressor va aconseguir ferir-ne tres i una va acabar morint com a conseqüència de les lesions. La víctima mortal és un veí de la localitat de 56 anys que es va interposar entre l’atacant i la seua esposa, que és una de les ferides, segons va explicar l’alcalde de Villejuif, Franck Le Bohellec. La dona es trobaria en estat lleu, i un altre home hauria resultat ferit greu, segons van indicar fonts properes al cas.

Després de perpetrar l’atac, l’individu va fugir del lloc dels fets i es va refugiar a l’aparcament d’un centre comercial de la veïna localitat de L’Haÿ-les-Roses. Va ser allà on agents de la Brigada contra la Delinqüència (BAC) de les forces de seguretat franceses li van disparar i li van causar la mort.

Segons va relatar el primer edil d’aquesta localitat, Vincent Jeanbrun, la intenció de l’agressor era continuar amb l’atac en aquest lloc, en el qual hi havia centenars de persones.

Yves Lefebvre, funcionari de la policia francesa, va puntualitzar que els agents van obrir foc contra l’atacant perquè temien que portés un cinturó d’explosius a sobre i el fes explotar a l’aparcament del centre comercial.

La fiscal Laure Beccuau va explicar que ja ha obert una investigació per aclarir aquests fets. Tanmateix, va indicar que el mòbil terrorista no és la principal línia que estudien els investigadors.

Així mateix, també es va desplaçar fins a Villejuif el secretari d’Estat d’Interior gal, Laurent Núñez.

tracking