SEGRE

ESNOTICIA

Casado acusa Sánchez d'“ultra” i avisa que el Govern “no durarà”

Critica l’ambició del socialista per mantenir-se en el poder a “qualsevol preu”

Els diputats del PP van aplaudir el seu líder, Pablo Casado, després de la seua intervenció en el debat.

Els diputats del PP van aplaudir el seu líder, Pablo Casado, després de la seua intervenció en el debat.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder del Partit Popular, Pablo Casado, va centrar ahir la seua intervenció, prèvia a la segona votació d’investidura a provar de desmuntar el camí triat pel PSOE. En el seu discurs, el popular va atacar durament el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, al qual va acusar d’haver enganyat d’una forma “massiva” els espanyols que li van fer guanyar les eleccions amb un Govern “ultra” que conformarà amb Unides Podem i amb el suport d’ERC i EH Bildu, dels quals va assegurar s’havia convertit “en el seu cavall de Troia” per arribar al Govern.

Amb el mateix to dur que va fer servir en el debat de dissabte passat, el líder de l’oposició va recriminar al socialista que s’aliés amb els partits que van contra els interessos d’Espanya per la seua “patològica ambició personal” de mantenir-se a la Moncloa a “qualsevol preu” i va augurar que el model de Govern que pretén crear “no acabarà bé”.

Casado, que va iniciar el seu discurs reivindicant la Constitució i la figura del cap de l’Estat entre crits de “viva el rey” provinents del seu grup, va assegurar que el PP centrarà la seua oposició a “impulsar el reagrupament de l’Espanya constitucionalista”. Les mencions al rei li van valer rebre les critiques del PNB i Unides Podem, que van acusar la dreta d’apropiar-se de la defensa de la monarquia per convertir-la en un reflex dels seus ideals.

D’altra banda, a Extremadura i Castella-la Manxa els populars van sortir al carrer per apel·lar al vot dels socialistes crítics amb els pactes assolits per Pedro Sánchez.

tracking