SEGRE

S'estavella un avió ucraïnès amb 180 persones a bord a prop de Teheran

Tots els passatgers i tripulants han mort

S'estavella un avió ucraïnès amb 180 persones a bord a prop de Teheran

S'estavella un avió ucraïnès amb 180 persones a bord a prop de TeheranEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un avió ucraïnès amb 180 passatgers i tripulants a bord es va estavellar aquest dimecres a prop de l’aeroport Imam Jomeiní, al sud de Teheran, segons l’agència iraniana de notícies IRNA. L’aparell, un Boeing 737 de la companyia ucraïnesa UIA, va sortir de l’aeroport iranià amb destinació a Kíev i a causa de problemes tècnics es va precipitar a terra poc després de l’enlairament. L’avió es va estavellar en una zona ubicada entre les localitats de Shahed i Parand.

Tots els passatgers i tripulants a bord de l’avió de l’aerolínia ucraïnesa UIA que es va estavellar aquest dimecres a prop de Teheran van morir en l’accident.

El fabricant Boeing afronta una profunda crisi després de dos sinistres del seu model estrella, el 737 MAX, que van causar 346 morts i la producció del qual està congelada.

L’accident aeri més greu ocorregut recentment a l’Iran va tenir lloc el febrer de 2018, quan es va estavellar un ATR-72 de l’aerolínia iraniana Aseman en una zona muntanyosa del centre de l’Iran, causant la mort als 59 passatgers i els sis membres de la tripulació que viatjaven a bord.

tracking