SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA

Sis detinguts per una violació grupal a Palma

Cinc dels arrestats també són menors d’edat i dos es troben en llibertat || La jove assegura que uns van participar-hi de forma activa i d’altres ho van consentir

Una comissaria de la Policia Nacional.

Una comissaria de la Policia Nacional.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional va arrestar entre dimarts i ahir cinc joves menors d’edat i un altre de 19 anys, tots de nacionalitat espanyola, per la seua participació la nit de Nadal passada en una violació múltiple contra una adolescent de 14 anys a Palma. Dos dels menors, que van ser els primers a ser arrestats, van quedar en llibertat amb càrrecs.

Segons fonts policials, els fets van ocórrer la nit del 24 de desembre quan la víctima, que anava acompanyada d’una amiga, es va trobar els presumptes agressors, els quals coneixia de vista, al barri de Camp Redó. Després d’estar una estona amb ells consumint begudes alcohòliques, la víctima va accedir a anar-se’n amb ells a un apartament on, segons la jove, va tenir lloc l’agressió sexual per part d’alguns d’ells, ja que, segons va relatar l’adolescent, no tots van participar activament en l’agressió, tot i que sí que la van consentir. La denúncia va ser interposada a la prefectura de policia el dia de Nadal i la jove va ser traslladada a l’hospital per sotmetre’s a un examen forense que va confirmar que havia estat víctima d’una violació. Pel que sembla, els joves implicats en l’agressió són coneguts per ser força conflictius. Un dels dos que ja es troben en llibertat resideix en un centre de menors en el qual va ser ingressat per altres delictes.

Ara la Policia Nacional prova d’aclarir quin va ser el grau d’implicació dels detinguts en els fets i investiguen si van deixar-ne proves en els seus telèfons mòbils, que estan sent analitzats. Aquesta no és l’única agressió sexual que es va cometre a les Illes durant la nit de Nadal. El passat dia 25 de novembre la Policia va detenir un home acusat d’agredir una noia a Sant Llorenç des Cardassar en una gasolinera propera al municipi.

tracking