SEGRE

L'advocat de Puigdemont denuncia destrosses de material informàtic al seu despatx

L'advocat de Carles Puigdemont i Quim Torra, Gonzalo Boye.

L'advocat de Puigdemont denuncia destrosses de material informàtic al seu despatxACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’advocat de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, Gonzalo Boye, ha denunciat aquest divendres destrosses importants de material informàtic i mobiliari del seu despatx a Madrid, on desconeguts han entrat aquesta nit segons ha denunciat el mateix lletrat la Policia.

A tres quarts menys cinc de deu d’aquest matí agents de la Policia Nacional es trobaven al despatx del lletrat, que també defensa l’actual president, Quim Torra, segons ha confirmat el propi a Boye Europa Press.

Boye no troba a faltar documents ni altres estris, però ha denunciat la destrossa de cables, mobiliari i material informàtic com el seu servidor, i així ho ha publicat a la xarxa social Twitter, on ha penjat fotografies de l’estat en el qual s’ha trobat el despatx aquest matí. "Ens han entrat al despatx durant la nit... tot revolt però no sabem si també anaven per robar mentre l’empresa d’alarma va informar que no hi havia 'indicis d’intrusió'. Si pensen que ens intimidaran ho porten clar", ha reflectit Boye en el seu missatge a la xarxa social.

El despatx de Boye va ser objecte d’un registre policial el mes d’octubre passat en el marc d’una causa en la qual la jutgessa de la Audiencia Nacional María Tardón investiga un presumpte blanqueig vinculat al narcotraficant gallec José Ramón Prado Bugallo, àlies Sito Miñanco.

tracking