SEGRE

SUCCESSOS

Un mosso mata a la seua exparella amb la seua arma en nou cas de violència masclista

En un aparcament

Un mosso mata a la seua exparella amb la seua arma en nou cas de violència masclista

Un mosso mata a la seua exparella amb la seua arma en nou cas de violència masclistaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un agent dels Mossos d’Esquadra ha matat aquest dissabte a la seua exparella en Terrassa amb la seua arma reglamentària i posteriorment s’ha suïcidat, segons les primeres indagacions del mateix cos policial, que investiga aquest succés com un nou homicidi de violència masclista.

El cos policial ha informat en un primer moment d’una investigació oberta arran de la mort d’un home i una dona ocorreguda cap a les 21:30 hores de dissabte en Terrassa (Barcelona) i posteriorment ha apuntat que es tracta d’un presumpte cas de violència masclista.

Segons fonts pròximes al cas, el mosso hauria disparat amb la seua arma reglamentària a la seua exparella i posteriorment s’hauria tret la vida.

Els cadàvers d’ambdós han estat trobats, segons assenyalen aquestes fonts, en un aparcament de Terrassa.

A Twitter, els Mossos han expressat la seua "consternació" per aquest últim cas de violència masclista "protagonitzat presumptament per un membre del cos que després s’hauria suïcidat".

"Lamentem els fets profundament. La investigació segueix oberta i continuarem treballant cada dia per eradicar la violència contra les dones", ha agregat el cos de policial.

De confirmar-se que aquest sigui un nou cas de violència masclista seria el tercer cas mortal en el que va d’any a Espanya i s’elevarien a 1.036 el nombre de dones assassinades des de 2003, primer any que van començar a comptabilitzar-se.

tracking