SEGRE
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els partits del Govern de coalició, PSOE i Unides Podem, van escenificar ahir unitat després de la picabaralla que van tenir dimecres per la política migratòria d’Interior i que va augmentar ahir amb un pols per la tramitació de la llei de llibertat sexual.

Les discrepàncies van sorgir arran de la petició de Podem de revisar la tipificació dels abusos i agressions sexuals en el Codi Penal abans del 8 de març, i no esperar a abordar una reforma “d’ampli espectre” que inclogués des dels delictes sexuals fins a la sedició, una cosa que va suggerir la portaveu del Govern, María Jesús Montero. Tot i això el president, Pedro Sánchez, va aconseguir redreçar el desacord assegurant que Moncloa aprovarà la norma en el “termini previst”.

Sobre els desacords entre les dos formacions es va pronunciar el vicepresident, Pablo Iglesias, que va assegurar que els conflictes que puguin generar-se es resoldran a porta tancada. Per la seua part, fonts socialistes van assegurar que entre els dos partits hi ha sintonia i bona voluntat d’entesa, tot i que “falta rodatge”.

tracking