SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENT

Un conductor a la fuga mata dos motoristes a Badalona

El presumpte homicida va donar positiu en les proves d’alcohol i drogues || Compta també amb múltiples antecedents policials

Imatge de la cruïlla de l’atropellament mortal.

Imatge de la cruïlla de l’atropellament mortal.TV3

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos persones que viatjaven en una moto van morir en un accident de trànsit que va causar divendres a la nit un conductor ebri, sense carnet, que va donar positiu en alcohol i drogues i que va fugir de la policia al barri d’Artigues de Badalona.

Els Mossos d’Esquadra van informar que l’accident va tenir lloc al voltant de les 20.30 hores al carrer Joan XXIII, després que el presumpte causant veiés una patrulla dels Mossos d’Esquadra i provés de fugir d’ells a tota velocitat i amb maniobres temeràries.

El conductor va conduir turisme en contradirecció a 160 km/h fins que va xocar amb la moto

Segons fonts policials, durant la fuga va circular en contradirecció a 160 km/h fins que va xocar amb la motocicleta que conduïa una de les víctimes. Després d’envestir la moto, va acabar xocant contra un altre vehicle.

Com a conseqüència de l’impacte, el conductor de la motocicleta, un home de 64 anys d’edat, va morir a l’instant. La seua acompanyant, una dona de 65 anys, va ser traslladada amb vida a l’Hospital de Can Ruti per una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), encara que va morir posteriorment com a conseqüència de la gravetat de les ferides.

També va resultar ferida lleument a la cama la conductora d’un tercer vehicle.

Després del xoc, el conductor va sortir del cotxe i es va donar la fuga, corrent a peu. Es va refugiar en un bar proper del barri, en el qual va ser arrestat poc després per agents dels Mossos d’Esquadra.

L’arrestat, que té nombrosos antecedents policials per delictes a Badalona i Sant Adrià de Besòs, va donar positiu en les proves d’alcohol i de drogues. A més, els agents van comprovar que conduïa sense punts al carnet.

Al tractar-se d’un accident de trànsit, la Guàrdia Urbana de Badalona és la responsable d’investigar l’accident i serà l’encarregada del pas del detingut a disposició judicial.

Per la seua part, l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, va lamentar les dos morts i va desitjar que “tot el pes de la llei” caigui sobre el causant de l’atropellament mortal.

tracking