SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Un home assassina la seua dona i la filla a Biscaia

L’agressor, detingut quan estava amagat en un traster en estat semiinconscient || Les víctimes tenien 56 i 24 anys

Dos agents de l’Ertzaintza a la zona acordonada al costat de l’habitatge on van trobar els cossos.

Dos agents de l’Ertzaintza a la zona acordonada al costat de l’habitatge on van trobar els cossos.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 60 anys va assassinar presumptament la seua dona i la filla, de 56 i 24 anys respectivament, a l’habitatge familiar situat al barri Sanfuentes de Abanto (Biscaia).

L’home va ser detingut per l’Ertzaintza poc després que es trobessin els cadàvers en un traster de Portugalete i va haver de ser trasllat a l’hospital en estat semiinconscient, ja que pel que sembla va ingerir un nombre indeterminat de pastilles.

Els fets van tenir lloc, segons va avançar el diari El Correo, cap a les 12 del matí, quan el cambrer d’un bar proper a l’habitatge es va presentar a la comissaria assegurant que un client li havia confessat que havia matat la seua esposa i la filla i li havia entregat les claus de l’habitatge. Quan els agents van arribar al domicili, van trobar els cossos sense vida de les dos dones amb signes de violència. La policia va iniciar un dispositiu de recerca del marit i pare de les víctimes, al qual van aconseguir arrestar hores després.

Amb aquest nou cas, s’eleven a setze el nombre de dones assassinades per la parella o exparella en el que va de 2020. Aquest és el primer crim masclista que es comet a Esukadi des del 2018.

tracking