SEGRE

TRIBUNALS CRIM

La defensa de l'acusada de la Urbana diu que l'han tractat de “viuda negra”

Imatge d’arxiu de l’acusada, Rosa Peral, durant el judici.

Imatge d’arxiu de l’acusada, Rosa Peral, durant el judici.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’advocada de l’acusada pel conegut com a crim de la Urbana, Rosa Peral, va lamentar ahir que durant l’última sessió del judici celebrat a l’Audiència de Barcelona es dediquessin “hores i hores” a “construir el personatge d’una viuda negra” entorn de la seua clienta. En la presentació de l’informe final, la lletrada va assegurar que no és just que es conclogui que Peral “ha matat i planificat assassinar fredament l’amor de la seua vida” en base sobretot “a les seues relacions emocionals, sentimentals o sexuals” amb altres homes, com el seu exmarit o el coacusat, Albert López. “Ho basen en un pecat i no en un delicte”, va defensar, “perquè no hi ha proves”.

Per la seua part, l’advocat del coacusat va defensar que la declaració “absurda” de Rosa Peral és “fonamental” per demostrar la innocència de López i va assegurar que “no hi ha proves que apuntin que és un assassí”.

Peral no va acudir a la sessió de judici celebrada ahir per “lleus molèsties” i va seguir la sessió per videoconferència des de la presó, on es troba tancada de forma preventiva des del maig del 2017. Segons van explicar al jutge l’acusada s’havia despertat amb tos i va ser visitada per dos metges forenses que li van recomanar no assistir.

tracking