SEGRE

SUCCESSOS BARCELONA

Atraquen una farmàcia d'Igualada amb una destral

Els dos autors van ser detinguts gràcies a la descripció dels testimonis || La localitat es troba confinada pel virus

Imatge d’arxiu d’uns mossos d’esquadra.

Imatge d’arxiu d’uns mossos d’esquadra.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia d’Igualada i els Mossos d’Esquadra van detenir divendres dos persones com a presumptes autors d’un atracament amb una destral que va tenir lloc dimecres en una farmàcia del centre d’Igualada, municipi que fa una setmana que es troba confinat pel coronavirus.

Un dels sospitosos va ser identificat gràcies a les declaracions dels testimonis i detingut a l’avinguda Àngel Guimerà de la localitat per un agent de paisà, mentre que hores més tard un agent dels Mossos va arrestar un altre individu per la presumpta implicació en l’atracament. Ambdós van ser traslladats a dependències policials.

Davant d’aquesta situació l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, va recordar que la localitat “continua en una situació molt greu” a causa de la pandèmia del coronavirus i va insistir en la necessitat que tota la població compleixi el confinament. “Qualsevol persona que se salti la llei serà perseguida pels cossos i forces de seguretat”, va advertir en una roda de premsa per explicar la situació i en la qual va informar de l’atracament.

Vuit detinguts per muntar una orgia amb drogues a Barcelona

Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres vuit persones que, malgrat el confinament, havien quedat en un pis per fer una orgia i tenien “una gran quantitat” de droga a Barcelona. Els fets es van produir cap a les deu del matí quan van ser alertats per telèfon d’una possible orgia i van acudir al pis, en el marc del compliment de l’estat d’alarma. A l’habitatge van detenir vuit persones després de localitzar droga en una de les habitacions del domicili. Els arrestats, tots homes d’edats compreses entre els vint-i-tres i els vint-i-quatre anys, van ser acusats d’un delicte contra la salut pública i van ser multats per saltar-se el confinament imposat pel Govern central.

tracking