SEGRE

SUCCESSOS PARRICIDI

Un home mata el seu fill, fereix la seua filla i se suïcida a Castelló

Va succeir ahir a la matinada a Cabanes i suposadament els va apunyalar

La Guàrdia Civil ahir al lloc del crim.

La Guàrdia Civil ahir al lloc del crim.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 40 anys va matar presumptament el seu fill de dotze anys, va ferir la seua filla de deu anys i posteriorment es va suïcidar durant la matinada d’ahir al municipi castellonenc de Cabanes. Els fets van tenir lloc cap a les 3.35 hores, quan, segons fonts municipals, un veí suposadament va apunyalar els seus dos fills i com a conseqüència de les ferides un d’ells, el nen, va morir. La seua germana va ser traslladada a l’Hospital General de Castelló. La petita va patir una punyalada al tòrax i el seu estat era greu.

El jutjat d’Instrucció número 1 de Castelló, en funcions de guàrdia, va procedir hores després a l’aixecament dels dos cadàvers, el del nen i el del seu pare. Al costat d’ells es trobaven la mare i la filla de deu anys. Pel que sembla, no constaven antecedents ni denúncies en el si de la família.

Així, segons les primeres investigacions i a l’espera de l’atestat i el resultats de les autòpsies, l’home hauria apunyalat mortalment el menor i hauria ferit amb l’arma la germana, per després suïcidar-se, segons va informar el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV). A més, fins al lloc van acudir dos unitats de SAMU.

L’equip mèdic va atendre la mare, de 39 anys i amb una crisi d’ansietat, i també la nena, segons van indicar agents del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (Cicu). Es tracta, pel que sembla, d’una família que no residia al municipi de Cabanes, sinó que passava les vacances d’estiu en uns apartaments pròxims a la platja, a la zona de Torre la Sal.

D’altra banda, la Guàrdia Civil ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies del parricidi.

tracking