SEGRE

EUA CAMPANYA

Melania Trump mostra un efusiu suport al seu marit

Assegura que “els EUA necessiten més que mai” el seu lideratge || Sorprèn al reconèixer la gravetat de la pandèmia

Melania Trump va fer el discurs des de la mateixa Casa Blanca fent crides a la unitat.

Melania Trump va fer el discurs des de la mateixa Casa Blanca fent crides a la unitat.MICHAEL REYNOLDS / ZUMA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera dama dels EUA, Melania Trump va tancar dimarts la segona nit de la convenció republicana amb una intervenció des de la Casa Blanca amb el seu home, Donald Trump, entre el públic. Va sortir en la seua defensa i va assegurar que el país “necessita ara més que mai” el seu lideratge. “En el meu espòs tens un president que no deixarà de lluitar per tu i la teua família. Veig com de dur treballa dia i nit i malgrat els atacs sense precedents dels mitjans i l’oposició, no es rendirà. De fet, si li dius que no es pot fer, simplement treballa més dur”, va dir Melania.

Una de les filles de Donald Trump, Tiffany, va defensar el seu pare assegurant que ell és una víctima de la manipulació dels mitjans.

Tanmateix, Melania va sorprendre amb un discurs en el qual va reconèixer el dolor provocat per la pandèmia del coronavirus, que ha deixat més de 175.000 morts al país, i va oferir consol a les víctimes als Estats Units, en contrast amb el bel·ligerant discurs dominant en la convenció republicana. “La meua més profunda simpatia va amb tots aquells que han perdut un ésser estimat, i les meues oracions estan amb aquells malalts i en patiment”, va afirmar.

tracking