SEGRE

EUA CONFLICTE RACIAL

Les protestes antiracials s'estenen de nou pels EUA

Trump diu que no tolerarà que tornin els saquejos || Proposa que hi hagi tests de drogues abans del debat amb Biden

Imatge de policies fortament armats a Minneapolis per atallar els disturbis.

Imatge de policies fortament armats a Minneapolis per atallar els disturbis.EFE/EPA/CRAIG LASSIG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova onada de protestes racials als Estats Units va arribar dijous a la matinada a Oakland, la ciutat amb més presència d’afroamericans de l’àrea de la badia de San Francisco, on es van produir disturbis, incendis i càrregues policials per primera vegada des del juliol.

Aquest dimecres, les autoritats van informar de la detenció d’un jove de disset anys per la mort de dos persones després d’una sèrie de trets realitzats en el marc dels disturbis que s’han registrat a l’estat de Wisconsin.

Per la seua part, el president dels Estats Units, Donald Trump, va fer una crida a restablir la “llei i l’ordre” a l’estat de Wisconsin i va assegurar en aquest sentit que “no es toleraran els saquejos” arran dels disturbis provocats pels trets executats per un agent de policia contra Jacob Blake, un home afroamericà.

D’altra banda, en la tercera nit de la Convenció del Partit Republicà, Trump va assegurar que sol·licitarà que hi hagi tests antidroga abans dels debats amb el candidat demòcrata a la Casa Blanca, Joe Biden, després d’haver posat en qüestió, sense proves, la seua millora en els enfrontaments televisats de l’exvicepresident durant les primàries.

tracking