SEGRE

Quim Torra va proposar a Pere Aragonès de fer canvis en els consellers d'ERC i aquest ho va rebutjar

El president del Govern, Quim Torra, reunit pel seguiment de la covid-19 a Catalunya al Palau de la Generalitat

El president del Govern, Quim Torra, reunit pel seguiment de la covid-19 a Catalunya al Palau de la GeneralitatGeneralitat de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha plantejat aquest dijous al vicepresident, Pere Aragonès, fer substitucions en els consellers nomenats a proposta d’ERC, però aquest ho ha rebutjat, han explicat fonts de la Presidència a Europa Press. Segons ha avançat Catalunya Ràdio, el president va trucar al vicepresident per fer-li aquest plantejament, després d’explicar-li que volia realitzar canvis en l’Executiu a tres de les conselleries designades a petició de JxCat.

Torra ha substituït la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; al conseller d’Interior, Miquel Buch, i la de Cultura, Mariàngela Vilallonga.

Fonts de la Vicepresidència consultades per Europa Press han assegurat que tant ells com el partit tenen "tota la seua confiança" en els consellers que ocupen els seus càrrecs.

Asseguren que hi ha molt treball per fer i que els consellers estan treballant "intensament" en els seus àmbits contra la pandèmia.

El canvi en el gabinet de Torra es produeix després de la disputa entre JxCat i el PDeCAT per les sigles dels primers, que ha provocat una sèrie de baixes al partit liderat per David Bonvehí en el qual encara milita Chacón, única integrant que queda del PDeCAT en l’Executiu de Torra.

tracking